Verse Blikken Boost

Verse Blikken Krimpenerwaard

Hi, ik ben Claudia Alberda, het creatieve brein achter C-vents. Mijn zoektocht naar ondernemende ondernemers heeft geresulteerd in talloze vernieuwende en verrassende concepten in de vorm van krachtige events. Verbindingen leggen tussen bedrijven en ondernemers onderling kan ik als geen ander en zorgt voor een divers en uitgebreid netwerk. Mijn verfrissende eigenschappen worden onderstreept door opdrachtgevers. Creativiteit, doelgerichtheid, proactiviteit, doelgerichtheid en mijn enthousiasme en anders-dan-anders denken en doen worden toegejuicht.

Al vroeg had ik de smaak van organiseren te pakken. Op de NHTV in Breda studeerde ik af met de scriptie: “Van leuk feestje naar strategisch marketingcommunicatiemiddel”. De sterke focus op het waarom zorgt voor een onderscheidende factor in het omvangrijke aanbod van de evenementenbranche. Online raak ik geïnspireerd door platforms als Pinterest, Instagram en relevante artikelen op LinkedIn. Offline haal ik veel voldoening uit het spreken van en sparren met ondernemende ondernemers. Ik  werk graag samen met contentspecialisten, dtp-ers, social media experts en professionals uit de creatieve branche ter aanvulling op mijn eigen expertise.


Het concept Verse Blikken van Melanie en Neeltje past perfect bij mijn missie, waar eerlijke communicatie en verbinding maken centraal staat. Ik kijk er naar uit om ondernemende ondernemers in de Krimpenerwaard kennis te laten maken met Verse Blikken en met elkaar. Op naar mooie, waardevolle brainstormsessies met waardevolle, verse blikken vanuit diverse expertise. Samen versterken wij elkaars business! 

 

Gr. Claudia