Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Your address will show here +12 34 56 78
Een stukje over ons
Melanie van Blue Purple Events en Neeltje van MAP Art and Acting organiseren sinds begin 2017 brainstormsessies voor ondernemers: Verse Blikken. In een fijne en toegankelijke setting wordt gebrainstormd over jouw uitdagingen als (toekomstig) ondernemer. Dat kan écht alles zijn! De 'verse blik' van een andere ondernemer helpt je verder, dat is wat Melanie en Neeltje ontdekten toen zij hun ervaringen bespraken als kersverse ondernemers!

Het zelfstandig ondernemerschap is prachtig en uitdagend. Zeker bij het starten van een onderneming, maar ook in de tijd daarna, komen er allerlei vragen en uitdagingen op je pad. Wij hadden behoefte om hierover te sparren/brainstormen en ontdekten dat we elkaar heel creatief en verrassend konden helpen, juist omdat we niet in hetzelfde werkveld zitten en onze achtergronden en persoonlijkheden verschillen. 

Als je alleen werkt heb je niet altijd een persoon binnen handbereik bij wie je even binnenwandelt om een vraag te stellen. Bovendien vraagt het moed en kracht om ondernemer te zijn, maar heb je regelmatig ook vragen die je niet zo makkelijk stelt. Dan lijkt het soms of alle andere ondernemers wél weten hoe het moet en jij toevallig net niet... en dat is natuurlijk niet zo. 

We besloten om dat wat voor ons goed werkt, ook voor anderen ondernemers te bieden en dit resulteerde in Verse Blikken! Wij zijn trots en dankbaar dat we al zoveel ondernemers met elkaar in contact hebben weten te brengen en zien uit naar nog heel veel Verse Blikken events met mooie inzichten en fijne ondernemers die elkaar verder helpen!
  • Text Hover